ناگفته های سفر به گرجستان - باتومی : Georgia Batumi در گرجستان سالهاست که کمونیسم تبدیل به یه خاطره تلخ شده که فقط اثرات نه چندان خواستنی اش ،جامعه و مردم آن دیار را خراشیده و هرچند که آثار زخم هایش پیداست ، رویای پیوستن به اتحادیه اروپا و رسیدن به چنین استانداردی ... هدف ...
ناگفته های سفرنامه گرجستان - باتومی -بخش دوم : باتومی بندری توریستی است و آهنگ پیشرفتش از تفلیس بیشتر . من تفلیس را بیشتر دوست داشتم ، هم به خاطر فضای تاریخی اش و هم مردم خونگرم . به علت نزدیکی باتومی با مرز ترکیه بسیاری از مردم شهرهای مرزی ترکیه برای کار به باتومی می آیند و نیز متقابل هم مردم باتومی به ترکیه می روند. ...
با توجه به اینکه برای گرفتن آیلتس 7 و بالاتر در هر چهار مهارت ( Listening,Reading,Writing,Speaking) از منابع مختلفی در اینترنت استفاده کرده ام می خواستم پس از اخذ نمره مورد نظر تجربیات خودم را منتشر کنم تا به نوعی ادای دین باشد و شاید تجربه من و یا زاویه دید من برای کسی بتونه مفید باشه. اما عنوان اینکه 9 بار در امتحان شرکت کردم و بیش از یک سال تلاش مداوم شاید آن قدر ها امیدوار کننده نباشد اما به هر حال تجربه هست. سعی می کنم به طور خلاصه ...